[NIEUWS]: Bart Zirschky en Jeroen Lustig van Annual Insight over de ‘De scale-up blueprint’. Updated for 2021

Wat Bart Zirschky & Jeroen Lustig, bedrijfskundigen en mede-oprichters van

Updated: November 21, 2021

Het idee voor ‘De scale-up blueprint’ kwam, zoals je in het voorwoord kunt lezen, uit een gesprek met Bart Zirschky en Jeroen Lustig, oprichters van Annual Insight, een IT-scale-up uit Amsterdam. Ze wilden zich slim organiseren, groeien en schalen zonder bureaucratisch, langzaam en te ‘dik’ te worden.

Bart en Jeroen zijn de oprichters van Annual Insight, al lang vrienden van elkaar en allebei ook bedrijfskundigen. Annual Insight is een zeer succesvolle scale-up in Amsterdam. Ze maken rapportages en analyses voor verschillende soorten bedrijven. Tijdens ons eerste gesprek kwamen hun belangijkste vragen naar voren. En die hadden allemaal te maken met de vraag waar veel succesvolle startups mee worstelen:

‘Hoe kunnen we snel groeien en schalen zonder dat onze organisatie te groot, te log en te dik wordt? We willen ondernemend en snel blijven. En een leuke plek om te werken bieden aan onze medewerkers’.

[wp-stealth-ads rows=”1″ mobile-rows=”1″ tags=”scaleupblueprint”]

Wat Bart Zirschky en Jeroen Lustig over’De scale-up blueprint’ zeggen:

“We hebben tot nu toe altijd alleen dingen gedaan waar onze klanten voor willen betalen en we hebben zelfs totdat we 45 medewerkers hadden geen staffunctie gehad. Maar nu moeten we onze organisatie klaar gaan maken voor het schalen. Voor onze nieuwe SaaS-strategie, ons nieuwe verdienmodel en ons nieuwe businessmodel. Precies de onderwerpen uit dit boek. Top!’.”  – Bart en Jeroen, oprichters van Annual Insight.

Je kunt veel leren van hun ervaringen en hun aanpak en waar zij tegen aan lopen en met wie ze aan het groeien en aan het schalen zijn.

Thanks, guys, voor het openlijk delen van jullie ervaringen en jullie tips voor andere scale-ups die succesvol willen gaan organiseren, groeien en schalen.

Wil je lezen welke ondernemers en investeerders nog meer aan het boek hebben meegewerkt en wat ze over het boek en/of mij zeggen? Lees dan deze posts.

Met vriendelijke groet,
Tony de Bree
Mobiel: 06-34387806
E-mail: tony.de.breeATgmail.com.

p.s.
Volg nieuws over ‘De scale-up blueprint’ op de Facebook-pagina en Like die pagina als je wilt, volg me op Twitter (@tonydebree), Instagram (‘scaleupblueprint’, under construction) en Linkedin voor nieuws, speciale aanbiedingen, coupons; gratis e-books.

About the Author: admin

You might like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.