De meeste Bedrijfskunde opleidingen lijken op elkaar. Als jij een innovatieve Bedrijfskunde docent bent of onderwijs co-ordinator Bedrijfskunde en je wilt je studenten voorbereiden op de nieuwe arbeidsmarkt, dan is dit voor jou.

Twee typen Bedrijfskunde docenten.

In de praktijk zijn er als je goed om je heen kijkt eigenlijk twee soorten Bedrijfskunde docenten. Type 1 geeft al jarenlang les in traditioneel Bedrijfskunde voor en door grote bedrijven en type 2 constateert dat er steeds minder grote organisaties zijn en wil studenten beter voorbereiden op de nieuwe arbeidsmarkt en werkmarkt van succesvolle startups en scale-ups.

De behoeften en dus de kennis en ervaring die je daarvoor nodig hebt zijn fundamenteel anders (lees dit blog over wat ‘scale-up bedrijfskunde’ is en de verschillen met ‘traditionele Bedrijfskunde’).

‘De behoeften van succesvolle startups en scale-ups zijn fundamenteel anders dan die van grote traditionele organisaties en dat betekent dus ook dat je andere methoden en hulpmiddelen binnen de Bedrijfskunde moet gebruiken en leren gebruiken’. 

Wil je je onderscheiden, innovatief zijn en de slaagkans van jouw Bedrijfskunde studenten vergroten of niet?

De vraag is dus redelijk simpel. Wil je doorgaan met je richten op traditionele ‘grote organisatie bedrijfskunde? Of wil je als Bedrijfskunde docent of onderwijs co-ordinator Bedrijfskunde innovatief zijn en je onderscheiden van andere Bedrijfskunde docenten en Bedrijfskunde opleidingen?

De keuze is aan jou. Als je voor optie 1 kiest, prima, als je voor optie 2 kiest, vraag dan hieronder een review-exemplaar van ‘De scale-up blueprint’ aan en maak snel een afspraak.

Meer blogs lezen over ‘Scale-up Bedrijfskunde’, de doelgroepen voor ‘Scale-up Bedrijfskunde’ diensten en hoe je met ‘Scale-up Bedrijfskunde’ geld kunt verdienen, bookmark dan deze blogs.

Tot snel.
Tony de Bree
Mobiel: 06-34387806
E-mail: tony.de.breeATgmail.com.

NOW YOU CAN REACH ME EASILY...

Hey, it’s Tony here. Want to reach me and ask me questions? Use the following social links and email:

Social Media

Contact Me