Morgen.

Kinderen vragen altijd op een hele natuurlijke manier ‘waarom?’. In de loop der tijden ben ik ik persoonlijke en zakelijk achter gekomen dat een heleboel dingen die ‘moeten’, eigenlijk helemaal niet hoeven. Dat geldt eigenlijk op twee niveaus:

  • Op persoonlijk niveau ‘moet je allemaal dingen’…
  • Op zakelijk niveau ‘moet je allemaal dingen’. 

Een van de belangrijkste dingen die in onze huidige hectische maatschappij moet is dat je ‘moet groeien’. Zowel uit de praktijk als in relatie tot wetenschappelijk onderzoek, blijkt echter je persoonlijk helemaal niet persoonlijk hoeft te groeien. En je bedrijf hoeft ook helemaal niet te groeien….om b.v. winstgevend te zijn.

Daarom doorbreek ik aan de hand van concrete voorbeelden en nieuwe wetten en theorieen waaronder uit de organisatie economie een aantal populaire mythes rond de dwangmatige overtuiging dat groeien moet.

In volgende blogs zal ik verder in gaan op  ‘persoonlijk groeien zonder te groeien’ en hoe je een winstgevend bedrijf start en laat ‘groeien zonder te groeien’.

Als je niets wilt missen, bookmark dan de nieuwe website ‘Groeien zonder te groeien’ hier of like de Facebook-pagina van ‘Groeien zonder te groeien’.

Groeten,
Tony de Bree

p.s

Er zijn verschillende blogs over ‘Groeien zonder te groeien’:

p.s.
Volg mij ook op tony.de.bree op Instagram en Linkedin.

 

 

NOW YOU CAN REACH ME EASILY...

Hey, it’s Tony here. Want to reach me and ask me questions? Use the following social links and email:

Social Media

Contact Me