[ARTIKEL]: ‘De scale-up blueprint’ in ‘Kwaliteit in Bedrijf’

In het januari/februari nummer van ‘Kwaliteit in bedrijf’ staat een mooie beschrijving van ‘De scale-up blueprint’  en de nieuwe scale-up canvassen voor startup organisatieontwerp en startup verandermanagement waaronder ‘de scale-up blueprint’ en het ‘scale-up model canvas’.

Introductie.

Traditionele methoden en hulpmiddelen voor organisatieontwerp, organisatieontwikkeling en verandermanagement zijn ontworpen voor en door grote organisaties die moeten afslanken. Maar startups en scale-ups zijn al ‘Lean’ en ‘Agile’ en willen dat graag zo houden!

Met het nieuwe handboek ‘De scale-up blueprint’ reik ik nieuwe methoden en handvatten aan voor wat ik ‘scale-up organisatieontwerp’ en ‘scale-up verandermanagement’ noem. Inclusief nieuwe scale-up canvassen om o.a. een nieuw scale-up organisatieontwerp te kunnen maken en dat nieuwe scale-up organisatieontwerp ook snel te kunnen invoeren. En een scale-up ecosysteem canvas om je nieuwe leveranciers en nieuwe strategische partners te kunnen kiezen om klantwaarde te produceren, online & offline.

Met veel praktische cases en tips van een groot aantal succesvolle Nederlandse scale-ups (zie hier een aantal voorbeelden van succesvolle Nederlandse groeiers en investeerders en innovatieve scale-up canvassen).

Wil je een kopie van het artikel ontvangen, email me dan hier.

Tot snel.
Tony de Bree

[wp-stealth-ads rows=”1″ mobile-rows=”1″ tags=”scaleupblueprint”]

Tony de Bree werkte 26 jaar bij Amro en ABN AMRO en maakte zelf sinds 2011 de transitie van bankier tot succesvol ondernemer. Hij is adviseur, spreker en business coach en serieel schrijver van o.a.  ‘Dagboek van een bankier’, ‘Dinosauriër of krokodil’, ‘Geld verdienen met jezelf’, de bestseller ‘Kan het vliegen? Van idee tot succesvolle startup’ en zijn nieuwe boek ‘De scale-up blueprint. Zo kun je succesvol schelen en groeien’. Tony werkt samen met veel verschillende echte ‘ondernemers’ in grote en kleine organisaties om ‘geld te verdienen met jezelf’ en met ‘de mensen die je kent en vertrouwt’.

About the Author: admin

You might like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.