Yes! 30 oktober a.s. is het zover. Dan is het nieuwe doe-het-zelf-boek ‘ De scale-up blueprint. Zo kun je succesvol groeien’ overal beschikbaar online en offline. Een ‘must-have-boek’ inclusief innovatieve canvassen.

Het idee voor ‘De scale-up bleuprint’.

Enige tijd geleden sprak ik met de oprichters van een succesvolle scale-up in Amsterdam. In dat gesprek stelden ze me twee vragen. De eerste was: kun je ons helpen met groeien en schalen zonder dat we bureaucratisch, traag en log worden? Tegelijkertijd merken ze dat ze tegen de grenzen van hun bestaande organisatie aanlopen, inclusief tegen hun eigen persoonlijke beperkingen. Ze lopen eigenlijk tegen de zogenaamde ‘2e muur’ aan.

De eerste muur moet je overheen als je je idee wilt ontwikkelen tot een succesvolle startup. Daar gaat ‘Kan het vliegen?’ (zie hier) over. De 2e muur blijkt in de praktijk vaak nog moeilijker te zijn: van de Validatiefase naar de Groeifase. Je hebt dan immers een hele andere organisatie nodig, met andere mensen en ook andere processen. En daar help ‘De scale-up blueprint’ bij.

Daarom zal ik de komende tijd een aantal blogs schrijven over hoe je die vraag kunt beantwoorden. Bookmark dus deze categorie blogs (‘Scale-up blueprint’).

Tony de Bree
Mobiel: 06-34387806
E-mail: tony.de.breeATgmail.com.

p.s.
Volg me op Facebook, Twitter (@tonydebree en @ideetotstartup, speciaal voor ‘Kan het vliegen?’), Instagram (‘kanhetvliegen’) Pinterest and Linkedin voor nieuws, speciale aanbiedingen, coupons & gratis e-books. en we zijn net ook op YouTube gestart: hier.