[NIEUW]: De Starters Blueprint: een simpel 5-stappenmodel

Blogs & tips over een leven lang leren op ww.tonydebree.com.

‘De starters blueprint’  is een praktische toolkit voor mensen die geld willen verdienen met waar ze goed in zijn. Inclusief ‘Geld verdienen met jezelf’en nieuwe checklists en nieuw lesmateriaal.

De Starters Blueprint door Tony de Bree
De Starters Blueprint door Tony de Bree

Inleiding.

Sinds ‘Geld verdienen met jezelf’ (zie hier een aantal reviews) is uitgekomen is er samen met veel verschillende starters, docenten, consulenten en business coaches veel nieuw materiaal ontwikkeld voor ‘doe het zelf’ met behulp van zelfstudie, persoonllijke online & offline coaching, masterclasses en workshops in het kader van b.v. executive coaching maar ook in het kader van de BBZ! Samen inmiddels bekend onder het label ‘De Starters Blueprint’.

Wat is ‘De Starters Blueprint’?

Aan de hand van de praktische ervaringen van veel gebruikers van ‘Geld verdienen met jezelf’, ontdekten we dat het mogelijk is om een simpel 5-stappenplan voor starters en voor actieve ondernemers te ontwikkelen in combinatie met simpele checklists en ander zelfstudiemateriaal. Het resultaat is een praktische toolkit waarmee je op de juiste momenten de juiste keuzes kunt maken: ‘De Starters Blueprint’.

Meer: Wat is ‘leven lang leren?/ ‘Online geld besparen’.

Ik gebruik de gratis checklists en de formulieren uit ‘Geld verdienen met jezelf’ nog maandelijks zelf om:

  • Het juiste idee te kiezen.
  • Te kijken of de door mij 4 gekozen inkomstenstromen nog de juiste zijn.
  • Te kijken of ik niet ergens mee op moet houden.

Kortom, of ikzelf nog wel met de juiste dingen bezig ben.

Meer blogs & info over ‘De Starters Blueprint’ lezen?

Als je meer blogs wilt lezen over ‘De Starters Blueprint’, bookmark dan deze categorie en bookmark deze blogs als je praktische tips & aanbevelingen over een ‘leven lang leren’ wilt krijgen.

Tot snel,
Tony

p.s.
Volg me op LinkedIn als je meer blogs over dit onderwerp met praktische tips wilt lezen, gratis e-books wilt ontvangen en mooie deals en coupons wilt krijgen en @2urigewerkdag op Twitter.

 

About the Author: admin

You might like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.