Digital Leadership Programma's - Introductie

Bent u een executive en wilt u een uniek modulair programma waarin u 1) eerlijk advies krijgt over uw loopbaan, waarin er 2) actief voor u wordt gezocht en waarin u tegelijkertijd 3) aan UW Future Skills werkt?

Digital leadership voor Financials

Dit individuele Digital Leadership programma is bestemd voor executives uit de Financiele Sector die eerlijk advies willen krijgen over de verschillende loopbaan en werk-opties of die overwegen om zelfstandig ondernemer te worden, een FinTech startup op te gaan richten of bij een FinTech of andere scale -up willen gaan werken. Welke opties u ook kiest, wij stellen samen met u een individueel leer- en ervaringstraject op.

Voorbeelden van modules zijn: gesprekstechnieken, presentatietechnieken, cv’s-opstellen, personal branding, LinkedIn Marketing, business modellen, verdienmodellen, video marketing, social media marketing, business planning en nog veel meer.

Digital leadership voor Non-Financials

Door de positieve ervaringen van deelnemers aan het  ‘Digital Leadership programma voor Financials’ is besloten om een vergelijkbaar programma op te zetten voor executives van bedrijven uit andere sectoren. De opzet van het programma is hetzelfde: in overleg met u kiest u uit 5 opties waar u zich de eerste tijd op wilt richten als digital leader. Binnen uw eigen sector, binnen een andere sector, de stap richting het oprichten van uw eigen onderneming, het oprichten van een startup of het gaan werken voor een scale-up. Welke opties u ook kiest, wij stellen samen met u een individueel leer- en ervaringstraject op. Waarbij stages en tijdelijk meewerken in een onderneming tot de mogelijkheden behoren.

Digital leadership bij de Overheid en de Semi-Overheid

Binnen dit aangepaste programma, wordt u na een introductie gesprek een aantal opties aangeboden om aan te werken. Wij bespreken met u de haalbaarheid en de slaagkans van de verschillende opties en op basis daavan wordt er en individueel leer- en ervaringstraject voor u samengesteld.
Waarbij actieve search en plaatsing van het programma deel uit kunnen maken. In combinatie met een aantal vaste modules en een aantal keuze modules waaronder weer persoonlijke training, persoonlijke coaching, zelfstudiemodules en individuele opdrachten.
Waarbij het doel is om alles te doen om uw slaagkans te vergroten.

Vraag de brochure ‘Digital leadership’ aan

Vraag de brochure aan

Maak een afspraak met Tony de Bree en Boudewijn Vellinga

Maak een afspraak

NOW YOU CAN REACH ME EASILY...

Hey, it’s Tony here. Want to reach me and ask me questions? Use the following social links and email:

Social Media

Contact Me