‘De scale-up blueprint’ staat op de longlist van Management Boek. Het boek en de canvassen is fundamenteel anders dan de andere boeken op de longlist. Het geeft namelijk inzicht en praktische hulpmiddelen voor om je scaleup te laten groeien terwijl je organisatie klein blijft. Lees hier verder.

Morgen. ‘De scale-up blueprint’ staat op de longlist van Management Boek en daar ben ik onwijs trots op. Het boek en de canvassen zijn echter fundamenteel anders dan de andere ‘management’ boeken op de longlist.

‘Methoden en hulpmiddelen om je bedrijf te laten groeien terwijl je je organisatie klein houdt’.

Het geeft inzicht en praktische hulpmiddelen voor het je bedrijf/je scale-up te laten groeien terwijl je organisatie klein blijft. Hulpmiddelen en methoden voor hele nieuwe vakgebieden en disciplines:

  • scaleup organisatieontwerp
  • scaleup bedrijfskunde
  • scaleup organisatiekunde.

Volledig in de traditie van een van mijn profs bij mijn European Executive MBA en guru in organisatieontwerp en de virtuele organisatie, de helaas overleden Jay Galbraith.

Benieuwd of het boek en de canvassen straks ook op de shortlist staat. Duimen dus!

Mvg
Tony de Bree

p.s.
Volg me op Facebook, on Twitter (@tonydebree in English), Instagram: tony.de.bree en @scaleupblueprint  en op Linkedin for nieuws, aanbiedingen, coupons en tips.

NOW YOU CAN REACH ME EASILY...

Hey, it’s Tony here. Want to reach me and ask me questions? Use the following social links and email:

Social Media

Contact Me