Geld verdienen met Tony’s boeken, checklists & canvassen

Alle boeken van Tony zijn bedoeld om mensen praktische hulpmiddelen te geven om zelf aan de slag te kunnen gaan of om geld te besparen door de boeken b.v.  aan starters, startups & scale-ups uit te reiken om de plannen en informatie die ze binnen krijgen te verbeteren. Dit doet een aantal investeerders b.v. al.  De ‘ondernemerstriologie’ speelt daar o.a. een belangrijke rol bij.

Ondernemerschap & geld verdienen – de ondernemerstriologie

‘Geld verdienen met jezelf. Begin voor jezelf, doe waar je goed in bent en bepaal je eigen toekomst’

Ondernemerschap is leuk, maar geld verdienen met je eigen unieke skills en met de mensen die je kent en kunt vertrouwen is nog veel slimmer. Daar gaat dit ‘doe-het-zelf-boek’ boordevol checklists en 71 manieren om slim geld te verdienen mbt ‘De startersblueprint’ over. Doelgroep oorspronkelijk was mensen die hun vaste baan verloren, maar het is inmiddels in gebruik bij veel verschillende ondernemers, jong en oud.

‘Kan het vliegen? Van idee tot succesvolle startup’

Veel startups mislukken nog steeds inclusief impact startups en de redenen daarvoor zijn bekend. Dit praktische ‘handboek helpt je om de het juiste idee te kiezen, de juiste co-oprichter en je oprichtersteam, je waardepropositie samen te stellen, je onderneming te financieren en nog veel meer. Op de longlist van Managementboek van het jaar.

‘De scale-up blueprint. Zo kun je succesvol groeien en schalen’

Veel schalende en groeiende bedrijven lopen tegen ‘groeistuipen’ aan: hun startuporganisatie voldoet niet meer. Dit handboek laat je zien hoe je stap-voor-stap je nieuwe scale-up organisatie kunt opbouwen met behulp van ICT zonder je organisatie zelf te laten groeien. Voorzien van nieuwe hulpmiddelen en canvassen waaronder ‘De scale-up blueprint’ en het ‘Scale-up model canvas’. Ook dit boek stond op de longlist van managementboek van het jaar.

Bent u een b.v. senior manager van een corporate, een management consultant, business consultant, trainer, ondernemerscoach, startup of scale-up mentor of programma manager van een accelerator of incubator, en wilt u ‘geld verdienen’ met Tony’s boeken en hulpmiddelen, vul dan onderstaand formulier in en we nemen contact met u op voor een afspraak. We zijn ook telefonisch bereikbaar op (0031)0634387806.

Andere mogelijkheden:

2 + 6 =

Contact

Tony de Bree Consulting, Training & Coaching
Frankenslag 69
2582 HD, Den Haag
+31(6) 34387806
KVK: 56567065
B.T.W. number:NL124982165B01

NOW YOU CAN REACH ME EASILY...

Hey, it’s Tony here. Want to reach me and ask me questions? Use the following social links and email:

Social Media

Contact Me