Succesvolle startups lopen op een gegeven moment tegen groeistuipen aan. Ze willen wel groeien maar niet log en traag worden. Adviseur, online ondernemer, trainer en mentor Tony de Bree helpt hen om dan snel en slim te professionaliseren. In ‘De scale-up blueprint’ laat hij zien wat daar zo al bij komt kijken en reikt hij praktische hulpmiddelen aan voor het slim mensgericht organiseren met je nieuwe scale-up kernteam, je nieuwe leveranciers en je nieuwe strategische partners in je unieke business ecosysteem en vooral voor duurzaam geld verdienen online en offline.

Super interview met Pierre Spaninks over mijn eigen persoonlijke reis, over al mijn boeken en vooral over ‘De scale-up blueprint’. Zo kun je succesvol groeien en schalen. Lees hier het hele interview:

[wp-stealth-ads rows=”1″ mobile-rows=”1″ tags=”scaleupblueprint”]

Tony de Bree werkte 26 jaar bij Amro en ABN AMRO en maakte zelf sinds 2011 de transitie van bankier tot succesvol ondernemer. Hij is adviseur, spreker en business coach en serieel schrijver van o.a.  ‘Dagboek van een bankier’, ‘Dinosauriër of krokodil’, ‘Geld verdienen met jezelf’, de bestseller ‘Kan het vliegen? Van idee tot succesvolle startup’ en zijn nieuwe boek ‘De scale-up blueprint. Zo kun je succesvol schelen en groeien’. Tony werkt samen met veel verschillende echte ‘ondernemers’ in grote en kleine organisaties om ‘geld te verdienen met jezelf’ en met ‘de mensen die je kent en vertrouwt’.

NOW YOU CAN REACH ME EASILY...

Hey, it’s Tony here. Want to reach me and ask me questions? Use the following social links and email:

Social Media

Contact Me