[INTERVIEW]: Tony de Bree: ‘Groeien zonder log en traag te worden’

Management Consulting, Business Consulting, Strategic Management, Program Management, Tony de Bree

Succesvolle startups lopen op een gegeven moment tegen groeistuipen aan. Ze willen wel groeien maar niet log en traag worden. Adviseur, online ondernemer, trainer en mentor Tony de Bree helpt hen om dan snel en slim te professionaliseren. In ‘De scale-up blueprint’ laat hij zien wat daar zo al bij komt kijken en reikt hij praktische hulpmiddelen aan voor het slim mensgericht organiseren met je nieuwe scale-up kernteam, je nieuwe leveranciers en je nieuwe strategische partners in je unieke business ecosysteem en vooral voor duurzaam geld verdienen online en offline.

Super interview met Pierre Spaninks over mijn eigen persoonlijke reis, over al mijn boeken en vooral over ‘De scale-up blueprint’. Zo kun je succesvol groeien en schalen. Lees hier het hele interview:

[wp-stealth-ads rows=”1″ mobile-rows=”1″ tags=”scaleupblueprint”]

Tony de Bree werkte 26 jaar bij Amro en ABN AMRO en maakte zelf sinds 2011 de transitie van bankier tot succesvol ondernemer. Hij is adviseur, spreker en business coach en serieel schrijver van o.a.  ‘Dagboek van een bankier’, ‘Dinosauriër of krokodil’, ‘Geld verdienen met jezelf’, de bestseller ‘Kan het vliegen? Van idee tot succesvolle startup’ en zijn nieuwe boek ‘De scale-up blueprint. Zo kun je succesvol schelen en groeien’. Tony werkt samen met veel verschillende echte ‘ondernemers’ in grote en kleine organisaties om ‘geld te verdienen met jezelf’ en met ‘de mensen die je kent en vertrouwt’.

About the Author: admin

You might like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.