Op 4 november a.s. geef ik tijdens het BBZ-congres een masterclass getiteld:

“Hoe bepaal en vergroot je de slaagkans en de levensvatbaarheid van een onderneming?”

De ervaring met honderden starters online en offline, waaronder met mensen in de bijstand in De Agniese Buurt in Rotterdam en bij RBZ in Rotterdam, heeft me geleerd dat je met eenvoudige hulpmiddelen goed kunt inschatten wat de slaagkans en/of levensvatbaarheid is van een onderneming en of de aanvrager wel geschikt is.

In deze masterclass krijg je praktische tips over het beoordelen van Bbz-aanvragen en van de aanvrager. Daarnaast gaan we in op hoe je als gemeente ambtenaren ondernemers gericht kunt adviseren, zodat je de slaagkans van de ondernemer en de onderneming vergroot.

Lees ook: De 7 belangrijkste vragen van BBZ-ambtenaren.

Hulpmiddelen en checklists.

Tijdens de masterclass zal een aantal eenvoudige hulpmiddelen en checklists worden gedemonstreerd die kunnen worden ingezet aan het begin, tijdens en aan het einde van het äanvraagtraject.Inclusief een ‘ondernemingsplan 2.0’.

Als je meer wilt weten over die simpele methoden & de checklists om de geschikheid van een aanvrager in te schatten, om het idee te beoordelen, de levensvatbaarheid te bepalen en de slaagkans te vergroten en het simpele ondernemingsplan 2.0 dat is ontwikkeld, bel me dan op 06-34387806 of vul dit formulier in.

Tot de 4e november in Amersfoort!
Tony

p.s. Als u wilt dat ik op uw event spreek of een masterclass of workshop verzorg, vult u dan dit formulier in of boek me bij De Speakers Academy in Rotterdam.

 

NOW YOU CAN REACH ME EASILY...

Hey, it’s Tony here. Want to reach me and ask me questions? Use the following social links and email:

Social Media

Contact Me