Goede morgen,

er is de afgelopen dagen veel aandacht geweest voor steunmaatregelen voor ZZP’ers, andere mensen met een eenmanszaak, startups scale-ups en het MKB en terecht.

Ik mis wel de echte praktische tips voor en door zelfstandige ondernemers. Dus daarom deel ik een aantal persoonlijke tips rond mijn ‘overlevingsstrategie’…hopelijk heb je er wat aan…

Mijn Overlevingsstrategie.

Omdat ik persoonlijk armoede heb gekend na het faillissement van mijn vader, kan ik altijd snel overschakelen naar mijn Overlevingsstrategie-modus en dat heb ik nu dus ook gedaan.

Een Overlevingsstrategie voor het Corona-virus bestaat wat mij betreft uit 3 onderdelen:

  • Gecontroleerd ziek worden.
  • Snel je uitgaven terugbrengen.
  • Snel kijken hoe je je verdienmodel kunt aanpassen.

De komende dagen zal ik praktische tips met je delen over wat ik zelf doe, want partners doen, want klanten doen en wat jij zelf direct kunt doen om als ondernemer het Corona-virus te overleven op vooral de laatste twee punten. Of je nu ZZP’er met een eenmanszaak, oprichter van een startup, CEO van een scale-up of een DGA van een MKB-bedrijf bent.

Succes
Tony de Bree

p.s.
Als je dringend ondernemersadvies of hulp nodig hebt, maak dan een afspraak via 06-34387806 (whatsapp), Skype me via tony.de.bree of email me hier.

Begin voor jezelf, doe waar je goed in bent en bepaal je eigen toekomst. Verplichte kost voor starters en zelfstandigen,
DE bestseller voor oprichters van startups en voor investeerders in startups. Inclusief gratis eBooks en checklists.
HET praktijkboek voor als je wilt groeien en schalen. Inclusief 12 scale-up canvassen waaronder het Scale-up Model Canvas.