[BLOG]: Hoe kun je mockups gebruiken om klanten te werven? Updated for 2021

Ondernemerschap & Groeiprogramma's voor starters, startups & scaleups door Tony de Bree

Updated: November 12, 2021

[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

Als je klanten wilt werven, dan zijn mockups daar heel geschikt voor. In dit blog in de serie ‘mockups’, legt Tony de Bree uit hoe hij statische en video mockups inzet bij het promoten en vermarkten van producten als ‘Geld verdienen met jezelf,’ Kan het vliegen’ en ‘De scale-up blueprint’, diensten en digitale producten.

Waar kun je mockups voor gebruiken?

Je kunt statische en video mockups op verschillende manieren gebruiken om klanten te werven voor je eigen producten en diensten of voor die van anderen tbv bv affiliate marketing:

  1. Door fysieke producten weer te geven (zoals hierboven ‘de ondernemerschap triologie’).
  2. Door ze te gebruiken om klanten te informeren over een aankomende lancering of speciale aanbieding.
  3. Om bestaande klanten te informeren over andere producten en diensten.
  4. Om digitale producten zoals ebooks, luisterboeken, brochures, audio’s, online cursussen en video’s weer te geven met zogenaamde ‘ecovers’.  Door digitale producten visueel weer te geven, wordt de verkoop gestimuleerd.
  5. Ter ondersteuning van je eigen merk, je personal branding.

What’s next?

In het volgende blog over ‘mockups’ zal ik je concrete tips geven over hoe je mockups kunt gebruiken om je boeken en ebooks te vermarkten met verschillende soorten mockups. Ter ondersteuning van ‘boekmarketing’ en ‘ebookmarketing’ dus.  Bookmark alle blogs over ‘mockups’ hier.

p.s.
Als je wilt weten hoe JIJ mockups en kunt inzetten bij jouw visual marketing activiteiten, email me dan hier of bel me op 06-34387806.

p.p.s.
Volg me op Facebook, Twitter (@tonydebree in het Engels en @ideetotstartup in het Nederlands, speciaal voor ‘Kan het vliegen?’), Instagram (‘tony.de.bree’, ‘kanhetvliegen’ & ‘scaleupblueprint’) Pinterest and Linkedin voor nieuws, speciale aanbiedingen, coupons & gratis e-books. En we zijn net ook op YouTube gestart hier.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

About the Author: admin

You might like