Intern en zelfstandig ondernemerschap - Gratis intake

Wil je het interne ondernemerschap binnen je eigen grote, traditionele  organisatie bevorderen, wil je ZZp’er worden,  je eigen succesvolle startup oprichten of een succesvolle startup online & offline laten groeien en schalen? Maak dan snel een vrijblijvende afspraak.

Modulaire ondernemerschaps trajecten

1. Digitale transformatie en intern ondernemerschap

 

2. Van idee tot succesvolle zelfstandige ondernemer

 

3. Van idee tot succesvolle startup

 

4. Zo laat je je startup succesvol groeien en schalen

 

Ondernemerschap – De opties

Digitale transformatie & intern ondernemerschap met ‘Dinosaurier of krokodil’

In 2001 promoveerde Tony in de bedrijfskunde op een aantal innovatieve methoden en hulpmiddelen op financiele instellingen succesvol te transformeren mbv ICT en de juiste veranderaanpak.   In ‘Dinosaurier of krokodil’ werkte hij die modellen en hulpmiddelen verder uit.  Meer weten?

Begin voor jezelf met ‘Geld verdienen met jezelf’

In 2001 begon Tony voor zichzelf  als ‘plan b’.  Op basis van zijn ervaringen met 12.000+ online klanten waarionder veel online freelancers & thuiswerkers wereldwijd, schreef hij ‘Geld verdienen met jezelf’ en ontwikkelde hij het 5-stappenplan van de Starters Blueprint© in het Nederlands en in het Engels voor starters inclusief studenten.  Meer weten?

Van idee tot succcesvolle startup op met ‘Kan het vliegen?’

Tony beordeelt en spot succesvolle startups & scaleups als Amazon.com, Bol.com, IKEA, ASML en PayPal since 1997 en hij constateerde dat veel startups nog steeds om dezelfde redenen mislukken. Daarom schreef hij het ‘doe-het-zelf-boek’ ‘Kan het vliegen?  over hoe je succesvol van de grond kunt komen.  Inclusief gratis startup checklists & canvassen.

Slim groeien en schelen met ‘De scale-up blueprint’

Hoe je je succesvolle startup slim succesvol kunt laten groeien en schalen leer je in het ‘doe-het-zelf’ handboek De scale-up blueprint©, van succesvolle Nederlandse scale-ups en met innovatieve scale-up canvassen waaronder het scale-up model canvas en het scale-up ecosysteem canvas.

NOW YOU CAN REACH ME EASILY...

Hey, it’s Tony here. Want to reach me and ask me questions? Use the following social links and email:

Social Media

Contact Me