[NIEUWS]: ‘Kan het vliegen?’ voor ambtenaren van de Gemeente Den Haag

Om ambtenaren van de Gemeente Den haag te helpen om de juiste start-ups te kiezen voor een accelerator-traject, schaft men een aanzienlijk aantal exemplaren van ‘Kan het vliegen?’ aan.

Grote organisaties zoals Gemeenten en Ministeries maar ook corporates binnen en buiten de Financiele sector willen weten hoe ze de juiste startups intern en extern moeten signaleren en wat voor vragen ze aan oprichters van startups of mensen met een briljant idee intern moeten stellen als ze in een startup jury zitten. Op allebei die vragen geeft de bestseller ‘Kan het vliegen? Van idee tot succesvolle startup’ concreet antwoord met duidelijke checklists.

Een mooi voorbeeld van hoe je van verschillende media gebruik kunt maken binnen het  ‘Startup Accelerator As A Service’ programma. Weten wat ik voor uw Gemeente of Ministerie kan betekenen? Email me dan hier of bel me op 06-34387806.

Met vriendelijke groeten
Tony de Bree
Mobiel: 06-34387806
E-mail: tony.de.breeATgmail.com.

p.s.
Volg me op Facebook, Twitter (@tonydebree en @ideetotstartup, speciaal voor’Kan het vliegen?’), Instagram (‘kanhetvliegen’) Pinterest and Linkedin voor nieuws, speciale aanbiedingen, coupons & gratis e-books. en we zijn net ook op YouTube gestarthier.

About the Author: admin

You might like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.