[BLOG]: Kan JIJ de oprichter van een succesvolle 50plus startup worden?

[BLOG]: Van idee tot succesvolle startup als 50plusser met ‘Kan het vliegen?’ door Tony de Bree.

[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”3.0.106″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.106″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_layout=”light”]

Hallo.

In 2011 besloot ik de traditionele zakenwereld achter me te laten en voor mijzelf te beginnen. Ik wilde ik mijn vrijheid terug, ik wilde weer baas worden over mijn eigen tijd, over mijn eigen werkomgeving en ik wilde vooral ook mijn gezondheid terug. En dat is me gelukt door mijn eigen 50plus startup op te richten.

De eerste vraag die je moet beantwoorden.

Veel accelerator programma’s en veel boeken vertellen je dat je moet beginnen met het vinden van een goed idee vanuit ‘je passie’. De realiteit is dat dat in de praktijk niet zo is. De eerste vraag die je jezelf moet stellen is:

‘Heb je het in je om de oprichter van een succesvolle startup te zijn?’ 

en wil je er echt voor gaan en er de nodige tijd in steken? je hebt namelijk hele andere soft en hard skills nodig om een succevolle onderneming, een succesvolle startup op te richten dan als je goed functioneert als werknemer of als manager of executive.

Dit is ook de eerste vraag die een professionele investeerder beantwoord wil zien trouwens.

Kan JIJ de oprichter van een succesvolle 50plus startup worden?

Als je het antwoord op deze vraag wilt krijgen, lees dan hoofdstuk 3 van ‘Kan het vliegen? Van idee tot succesvolle startup’. Dan kun je zelf kijken of je geschikt bent of niet.

En bookmark ’50plus startups’ als je geen tips wilt missen over hoe jij in 2020 je eigen ’50plus startup’ kunt oprichten, of je er geschikt voor bent en nog veel meer. En als je wilt weten hoe jij het snelste en het goedkoopste jouw idee kunt omzetten in een succesvolle 50plus startup, neem dan hier even contact met me op of bel of WhatsApp me op 06-34387806.

Je kunt het boek overal kopen (2e druk): bij Bol.com hier, bij Managementboek.nl of bij iedere andere boekhandel online.

Met hartelijke groet,
Tony de Bree

Tony de Bree (1957) is sinds 1997 succesvol in het selecteren, beoordelen en adviseren van de kansrijke startups en scale-ups binnen en buiten de financiele sector. Zo ‘spotte’ hij bv in 2001 Amazon.com, Bol.com, PayPal, ASML & IKEA terwijl hij voor Corporate IT Strategy & Architecture van ABN Amro werkte en in diezelfde tijd begon hij ook in deeltijd online te ondernemen. Sinds 2011, toen hij ABN Amro op 54 jarige leeftijd verliet, is hij een veel gevraagd spreker, actief in corporate venturing, entrepeneurial financing, als jurylid in startup en scale-up juries en als ICT-lid van Raden van Advies en Raden van Commissarissen. Hij helpt executives, students, startups, scaleups & MKB-bedrijven online & offline geld te verdienen, hun bedrijf te financieren en een verschil te maken voor hun klanten als adviseur, facilitator, business coach en schrijver van bestsellers. Connect met hem op LinkedIn hier of mail hem hier. Bellen of WhatsApp gaat nog veel sneller: 06-34387806!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

About the Author: admin

You might like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.