[EUROCOLLEGE]: Klaar om offline & online te pitchen? – Tony de Bree

Tony de Bree in de Pitch-jury.

[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.106″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_layout=”light”]

Goede morgen.

Deze week ga ik studenten bij het Eurocollege helpen met het voorbereiden en het geven van een goede pitch voor verschillende doelgroepen. We gaan het oefenen en ik zal de kwaliteit van de pitches vervolgens beoordelen op basis van o.a. de vragen die je professionele investeerders stellen.

Introductie.

Presenteren en dus ook pitchen voor verschillende doelgroepen is zonder meer een belangrijk onderdeel van een succesvol online en offline marketingplan. Er is een enorme hype rond ‘Elevator pitches’, maar de waarde daarvan wordt helaas zwaar overdreven. O.a. door veel te veel de nadruk te leggen op de kwaliteit van de presentatie en je uiterlijk in plaats van het je boodschap exact afstemmen op de doelgroep en op wat je wilt bereiken.

Daarom worden deze week o.a. de volgende vragen onder de loep genomen:

  • Hoe bereid je je pitch voor?
  • Wat zijn de eisen/wensen van de doelgroep?
  • Wie moet de pitch geven?
  • Hoe lang moet de pitch zijn?
  • Welke vragen moet je in de pitch beantwoorden?
  • Welke punten moet je in je pitch meenemen?

Heb er zin in!

Met hartelijke groet,
Tony de Bree

P.s.
Veel praktische tips & checklists over pitching, pitchdecks en nog veel andere manieren om je ideeen en services online en offline te verkopen en te vermarkten kun je vinden in hoofdstuk 5 van deze bestseller van Tony:

[wp-stealth-ads rows=”1″ mobile-rows=”1″ tags=”kanhetvliegen”]

Tony de Bree is sinds 1997 succesvol in het selecteren, beoordelen en adviseren van de kansrijke startups en scale-ups binnen en buiten de financiele sector. Zo ‘spotte’ hij bv in 2001 Amazon.com, Bol.com, PayPal, ASML & IKEA terwijl hij voor Corporate IT Strategy & Architecture van ABN Amro werkte. Sinds 2011, toen hij ABN Amro verliet, is hij actief in corporate venturing, entrepeneurial financing, als jurylid in startup en scale-up juries en als ICT-lid van Raden van Advies en Raden van Commissarissen. Hij helpt executives, students, startups, scaleups & MKB-bedrijven online & offline geld te verdienen, hun bedrijf te financieren en een verschil te maken voor hun klanten als adviseur, facilitator, business coach en schrijver van bestsellers. Connect met hem op LinkedIn hier of mail hem hier. Bellen of WhatsApp gaat nog veel sneller: 06-34387806!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

About the Author: admin

You might like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.