Leergang Startup Bedrijfskunde

Wilt u alle bedrijfskundige terreinen binnen uw organisatie doorgronden? Een volwaardige gesprekspartner zijn voor specialisten binnen hun eigen vakgebied en het hoger management? Bent u daarom van plan om uw bedrijfskundige kennis en inzicht op te frissen, dan wel te verbreden en verdiepen? En wilt u daarnaast werken aan uw persoonlijke ontwikkeling als leider? Deze opleiding geeft u alle kansen om te groeien in uw bedrijfskundig leiderschap.

Leergang

U wilt uw organisatie leren doorgronden vanuit een gedegen theoretische basis op alle bedrijfskundige deelgebieden én u wilt groeien als leider binnen uw organisatie. U heeft een academische of hbo-vooropleiding en beschikt als professional over minimaal drie jaar werkervaring.

 

Na de opleiding Bedrijfskunde en Leiderschap

  • heeft u inzicht in complexe organisatievraagstukken en kunt u deze vanuit verschillende bedrijfskundige velden overzien;
  • heeft u uw persoonlijk leiderschap ontwikkeld. U leert uw nieuwe kennis effectief in te zetten;
  • bent u een volwaardige gesprekspartner op diverse niveaus binnen uw organisatie.

Beschrijving

Breed toepasbare kennis
De bedrijfskundige disciplines zoals onder andere strategie, finance en hrm vormen in de breedte het fundament van de opleiding. U verdiept uw theoretische kennis. Samen met uw mededeelnemers onderzoekt u welke verbanden er zijn tussen verschillende afdelingen, belangen en besluiten binnen organisaties. U krijgt inzicht in complexe vraagstukken en kunt deze met een integrale blik overzien.

Unieke combinatie met persoonlijk leiderschap
Goed management en persoonlijk leiderschap zijn essentiële componenten in het vermogen opgedane bedrijfskundige kennis verder te brengen. Met deze deeltijd bedrijfskunde opleiding investeert u in kennisgroei en zelfinzicht. U wordt een betere gesprekspartner van het hoger management en uw gespecialiseerde collega-managers. U maakt een stap in uw ontwikkeling en carrièremogelijkheden en laat uw organisatie hier ook van profiteren.

Interesse? Download hier de brochure!

Programma

Het programma van de éénjarige opleiding Bedrijfskunde en Leiderschap bestaat uit acht modules. Meer informatie vindt u in onze brochure.

Module 1 | Analyse van de economische bedrijfsomgeving
Module 2 | Strategie en Verandering
Module 3 | Human Resource Management
Module 4 | Financial Accounting
Module 5 | Management Accounting
Module 6 | Management van Primaire Processen
Module 7 | Marketing Management
Module 8 | Financieel Management

Praktische informatie

Start
september 2019

Locatie
De modules worden onderwezen in De Nieuwe Academie (Best Western Hotel Groningen Centre)

Studieduur
Het studietraject duurt één jaar met wekelijkse colleges op een vaste dag van 14.00 tot 21.00 uur. Naast de colleges is de studiebelasting ongeveer drie dagdelen per week.

Kosten
Leergang: 13.000 euro
Arrangement: 2.600 euro
Totaal: 15.600 euro

AOG School of Management gaat ervan uit dat u de beschikking heeft over een tablet of laptop voor gebruik tijdens het college en tentamen. De prijs is BTW-vrij; de leergangkosten zijn exclusief literatuur- en arrangementskosten. Opleidingskosten kunnen in enkele gevallen fiscaal aftrekbaar zijn voor u of uw werkgever. Voor meer informatie kijkt u op http://www.belastingdienst.nl/.

Diploma
Na afronding van de éénjarige opleiding Bedrijfskunde en Leiderschap ontvangt u een diploma van de stichting AOG.

Aanmelden

Download hier uw aanmeldformulier. Het formulier kunt u digitaal invullen en vervolgens uitprinten. Het is niet mogelijk om het ingevulde formulier op te slaan. U kunt het formulier per post, fax of e-mail retourneren. Onze inschrijvings- en betalingsvoorwaarden staan op de achterzijde van het formulier.

Contact

Tony de Bree Consulting, Training & Coaching
Frankenslag 69
2582 HD, Den Haag
+31(6) 34387806
KVK: 56567065
B.T.W.-nummer :NL124982165B01

NOW YOU CAN REACH ME EASILY...

Hey, it’s Tony here. Want to reach me and ask me questions? Use the following social links and email:

Social Media

Contact Me