[BLOG]: Mijn persoonlijk verhaal over 50plus ondernemerschap

[BLOG]: 'Mijn persoonlijk verhaal over 45plus ondernemerschap' door Tony de Bree

Morgen. Volgens recent onderzoek van de Kamer van Koophandel is de gemiddelde zzp’er en mkb’er in Nederland 46 jaar oud. en man. En dat herken ik wel uit mijn eigen ervaring met het online en offline coachen van veel 45plussers en van de senior managers en executives die meedoen aan een van de varianten van het digital leadership programma.

Mijn ’50plus ondernemerschap’ achtergrondverhaal.

Stap 1. Mijn vader ging in 1975 failliet en ik kreeg geen beurs.

Stap 2. Ik heb schoonmaakwerk moeten doen om mijn studie en onderhoud te kunnen betalen en daarbij nederigheid en aanpakken geleerd.

Stap 3: nadat ik bij de Amro bank werd aangenomen (1985) ben ik altijd als ‘plan b’naast mijn werk in deeltijd blijven ondernemen als o.a. docent Bedrijfskunde aan het Ibo, toen nog in Zeist, en als ghostwriter.

Stap 4. In 2001 ben ik begonnen met naast mijn werk bij Corporate IT Strategy van ABN Amro in deeltijd online geld te verdienen met mijn kennis en ervaring met o.a.

– on demand online consulting & online coaching;
– digital business development: schrijven en verkopen van eBooks, checklists & planners (in het Engels);
– het ontwerpen en produceren van online cursussen, mockups & korte social media video’s, zogenaamde ‘pitch videos’.

Met uiteindelijk mijn eigen virtuele organisatie zonder vast personeel! Mijn eigen unieke zakelijke ‘ecosysteem’ van meer dan 12.000 thuiswerkers, online freelancers en eenpitters wereldwijd waaronder veel vrouwen en veel 50plussers ‘working from home’.

Stap 5. Eind 2011 heb ik de ABN Amro Bank verlaten en sindsdien ben ik een gelukkig mens en een succesvolle mannelijke 45plus ondernemer waarbij offline & online geld verdienen met mijn kennis en ervaring nog steeds centraal staat.

Dingen waar IK goed in ben volgens anderen zijn 1) snel, goedkoop en tegen een lage prijs inkopen 2) Dingen loslaten 3) Naar kansen kijken in plaats van naar problemen. Het goede nieuws is dat we allemaal dingen hebben waar we uniek in zijn en wat mee kunnen. Mooi toch?

Meer weten?

Als je meer wilt weten over hoe jij het beste in deeltijd of full time een succesvol en gelukkig ’45plus ondernemer’ kunt worden, neem dan hier even contact met me op of bel of WhatsApp me op 06-34387806.

En let’s connect op Linkedin hier, ok? Tot snel.

Groeten,
Tony de Bree

p.s.
Volg me op Linkedin voortzetten.Als je benieuwd bent naar mijn persoonlijke ervaringen en die van anderen succesvolle ondernemers die ‘groeien zonder te groeien’, bookmark dan deze blogs ‘Groeien zonder te groeien’. En als je wilt weten hoe jij het beste in deeltijd of full time een succesvol en gelukkig ’45plus ondernemer’  wilt worden, neem dan hier even contact met me op of bel of WhatsApp me op 06-34387806.

About the Author: admin

You might like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.