Morgen.

Kinderen vragen altijd op een hele natuurlijke manier ‘waarom?’. In de loop der tijden ben ik ik persoonlijke en zakelijk achter gekomen dat een heleboel dingen die ‘moeten’, eigenlijk helemaal niet hoeven. Dat geldt eigenlijk op twee niveaus:

  • Op persoonlijk niveau ‘moet je allemaal dingen’…
  • Op zakelijk niveau ‘moet je allemaal dingen’. 

Een van de belangrijkste dingen die in onze huidige hectische maatschappij moet is dat je ‘moet groeien’. Zowel uit de praktijk als in relatie tot wetenschappelijk onderzoek, blijkt echter je persoonlijk helemaal niet persoonlijk hoeft te groeien. En je bedrijf hoeft ook helemaal niet te groeien….om b.v. winstgevend te zijn.

Nieuw boek ‘Groeien zonder te groeien. Waarom je bedrijf klein moet blijven?’ (Q1 2020).

Daarom doorbreek ik aan de hand van concrete voorbeelden en nieuwe wetten en theorieen waaronder uit de organisatie economie een aantal populaire mythes in ‘Groeien zonder te groeien’ rond de dwangmatige overtuiging dat groeien moet.

In volgende blogs zal ik verder in gaan op  ‘persoonlijk groeien zonder te groeien’ en hoe je een winstgevend bedrijf start en laat ‘groeien zonder te groeien’.

Als je denkt dat jouw verhaal verdient om in het het boek opgenomen te worden als voorbeeld, email me dan hier of bel/WA me op 06-34387806.

Groeten,
Tony de Bree

p.s.
Volg mij op Linkedin en like de nieuwe Facebook-pagina hier.

p.p.s. Er zijn verschillende blogs over ‘Groeien zonder te groeien’:

p.s.
Volg mij ook op tony.de.bree op Instagram, op Linkedin en like de nieuwe Facebook-pagina hier.

NOW YOU CAN REACH ME EASILY...

Hey, it’s Tony here. Want to reach me and ask me questions? Use the following social links and email:

Social Media

Contact Me