Updated: June 16, 2021

Op verzoek van een aantal Nederlandse Financiële Instellingen, bieden we nu vanaf 1 september een Nederlandstalig in-company programma aan voor groepen of teams die een succesvolle FinTech-startup willen ontwikkelen. Het blended learning programma is opgebouwd op basis van een 6-stappenplan dat we de ‘Fintech Startup Blueprint©’ noemen.

FinTech Startup Blueprint opleiding: van idee tot succesvolle startup.

Het modulaire programma is uitstekend geschikt om naast een traditioneel outplacement-programma te organiseren of als onderdeel van een intern accelerator-programma zoals ons Startup Accelerator As A Service programma.

Wilt u meer van dat programma weten, email me dan hier of bel me op 06-34387806 om een vrijblijvende afspraak te maken en om de brochure te bestellen.

Met vriendelijke groeten,
Tony de Bree
Mobiel: 06-34387806
E-mail: tony.de.breeATgmail.com.

p.s.
Volg me op Facebook, Twitter (@tonydebree en @ideetotstartup, speciaal voor’Kan het vliegen?’), Instagram (‘kanhetvliegen’) Pinterest and Linkedin voor nieuws, speciale aanbiedingen, coupons & gratis e-books. en we zijn net ook op YouTube gestarthier.

NOW YOU CAN REACH ME EASILY...

Hey, it’s Tony here. Want to reach me and ask me questions? Use the following social links and email:

Social Media

Contact Me