Vanaf 1 september 2018 hebben we weer een aantal nieuwe opties toegevoegd aan het Nederlandstalig Startup Accelerator As A Service keuzemenu voor profit en non-profit organisaties. Daarom is er nu een nieuwe brochure uitgebracht inclusief nieuwe modules in het Nederlands (pdf).

Nieuwe Startup Accelerator As A Service brochure voor profit en non-profit organisaties.

Het modulaire programma is uitstekend geschikt om in-house te organiseren (zie meer info hier Startup Accelerator As A Service programma).  U kiest zelf wel activiteiten en welke modules uzelf wilt uitvoeren, welke u samen wilt doen en wat u aan ons wilt uitbesteden. En we hebben op verzoek van een aantal klanten, een aantal nieuwe modules aan het blended-learning programma toegevoegd.

Wilt u meer van dat programma weten, email me dan hier of bel me op 06-34387806 om een vrijblijvende afspraak te maken en om de brochure te bestellen.

p.s.
Je ziet boven dit blog een een afbeelding van een zogenaamde ‘mockup’ van, in dit geval, de nieuwe brochure. Als je wilt weten wat mockups zijn en wat jij er mee kunt doen, lees dan deze blogs.

p.p.s.
Volg me op Facebook, Twitter (@tonydebree en @ideetotstartup, speciaal voor’Kan het vliegen?’), Instagram (‘tony.de.bree’, ‘kanhetvliegen’ & ‘scaleupblueprint’) Pinterest and Linkedin voor nieuws, speciale aanbiedingen, coupons & gratis e-books. En we zijn net ook op YouTube gestart hier.

NOW YOU CAN REACH ME EASILY...

Hey, it’s Tony here. Want to reach me and ask me questions? Use the following social links and email:

Social Media

Contact Me