Vanaf 1 september 2018 hebben we weer een aantal nieuwe opties toegevoegd aan het Nederlandstalig Startup Accelerator As A Service keuzemenu voor profit en non-profit organisaties. Daarom is er nu een nieuwe brochure uitgebracht inclusief nieuwe modules in het Nederlands (pdf).

Nieuwe Startup Accelerator As A Service brochure voor profit en non-profit organisaties.

Het modulaire programma is uitstekend geschikt om in-house te organiseren (zie meer info hier Startup Accelerator As A Service programma).  U kiest zelf wel activiteiten en welke modules uzelf wilt uitvoeren, welke u samen wilt doen en wat u aan ons wilt uitbesteden. En we hebben op verzoek van een aantal klanten, een aantal nieuwe modules aan het blended-learning programma toegevoegd.

Wilt u meer van dat programma weten, email me dan hier of bel me op 06-34387806 om een vrijblijvende afspraak te maken en om de brochure te bestellen.

Met vriendelijke groeten,
Tony de Bree
Mobiel: 06-34387806
E-mail: tony.de.breeATgmail.com.

p.s.
Volg me op Facebook, Twitter (@tonydebree en @ideetotstartup, speciaal voor’Kan het vliegen?’), Instagram (‘kanhetvliegen’) Pinterest and Linkedin voor nieuws, speciale aanbiedingen, coupons & gratis e-books. en we zijn net ook op YouTube gestart hier.

%title%
%price%%time%
%image%
%title%