Innoveren moet, dat is duidelijk. Zeker als je online en offline wilt overleven en vooral wilt groeien en schalen. En dat geldt ook voor mij.

Goede morgen. Mede dankzij het succes van ‘Kan het vliegen?’ en een aantal succesvolle masterclasses en workshops en inspiratiesessies, groeit mijn business snel. En dat betekent dat ikzelf dus ook meer moet gaan samenwerken, organiseren, outsourcen en automatiseren. En dat kan ik niet alleen. Een van de dingen die daarbij prioriteit heeft is het upgraden en uitbreiden van www.tonydebree.com.

Daarom wordt er sinds twee weken hard gewerkt aan het updaten van www.tonydebree.com. We gaan meer visuele content toevoegen (video, infographics, cinemagraphs, gifs en nog veel meer. We gaan samen met een aantal strategische partners meer diensten aanbieden gaan ook meer producten en diensten aanbieden via het e-commerce platform. In het Nederlands en in het Engels.

Met vriendelijke groeten,
Tony de Bree
Mobiel: 06-34387806
E-mail: tony.de.breeATgmail.com.

p.s.
Volg me op Facebook, Twitter (@tonydebree en @ideetotstartup, speciaal voor’Kan het vliegen?’), Instagram (‘kanhetvliegen’) Pinterest and Linkedin voor nieuws, speciale aanbiedingen, coupons & gratis e-books. en we zijn net ook op YouTube gestart: hier.