Outplacement 2.0 - Gratis intake

Geinteresseerd als HR-professional in het uw senior managers en medewerkers voorbereiden op een nieuwe rol in de arbeidsmarkt en bij aantoonbare geschikheid als zelfstandig online/offline ondernemer, oprichter van een startup of als teamlid bij een scale-up?  Neem dan nu contact op met Tony en Boudewijn.

Outplacement 2.0 – Voorbeelden

1. Individueel blended learning programma op maat (outplacement + outplacement 2.0)

2. Blended learning programma op maat voor groepen (outplacement + outplacement 2.0)

3. Blended learning programma op maat voor groepen en individuele online & offline business coaching (outplacement + outplacement 2.0)

 

Outplacement 2.0 – Opties ondernemerschap

Optie 1: Begin voor jezelf en doe waar je goed in bent met ‘Geld verdienen met jezelf’

In 2001 begon Tony als online ondernemer als zijn  ‘plan b’.  Gebaseerd op zijn ervaringen vanaf dat moment, van zijn 10.000+ online & offline klanten wereldwijd, schreef hij ‘Geld verdienen met jezelf’. Hij ontwikkelde masterclasses en begeleidt veel starters, van jong en oud met de checklists en templates.

Optie 2: Van idee tot succesvolle startup met ‘Kan het vliegen?’

Veel managers en medewerkers hebben een briljant idee en willen dat idee uitbouwen tot een succesvolle startup. Samen met succesvolle startups en investeerders schreef Tony de bestseller, ‘Kan het vliegen?’. Dat handboek, het 5-stappenmodel, de checlists en gratis Engelse e-books vormen de basis van deze optie

Optie 3: Succesvol groeien en schalen met ‘De scale-up blueprint©

Als je een bestaande succesvolle startup wilt helpen om te groeien en te schalen, je wilt advies gaan geven, lesgeven of gana coachen, dan is  De scaleup blueprint©, DE manier om jezelf van anderen te onderscheiden. En het helpt je ook om meer kans te maken om bij een scale-up aan de bak te komen.  Meer weten over optie 3?

Vraag de ‘Outplacement 2.0’ brochures aan (Nederlands)

Vraag de brochure(s) aan

Maak een vrijblijvende afspraak met  Tony & Boudewijn from Holtrop Ravesloot

Plan nu een afspraak

NOW YOU CAN REACH ME EASILY...

Hey, it’s Tony here. Want to reach me and ask me questions? Use the following social links and email:

Social Media

Contact Me