Home      Diensten      Blog      Klanten     Aanbevelingen   Docenten  Downloads

De scale-up blueprint.

Zo kun succcesvol groeien en schalen

‘Scale-up blueprint’ Training & ‘De scale-up blueprint’ en de canvassenoaching

‘De scale-up blueprint’ en de nieuwe canvassen, is gemaakt voor en door succesvolle Nederlandse ondernemers. Om  je scale-up slim te organiseren, te groeien & te schalen.

Meer informatie

‘Scale-up blueprint’ Training & Strategie & verander-management oaching

Als je vragen hebt over scale-up verandermanagement, over scale-up business & verdienmodel innovatie, scale-up marketing & Lean scale-up financiering dan is advies op maat de oplossing.

Meer informatie

‘Scale-up blueprint’ Training & Opleiding, training & coachingoaching

Opleidingen, training & business coaching, online & offline, alles is mogelijk. We zetten daarbij ook 30 jaar ervaring met e-learning in om je zo snel mogelijk te helpen succesvol te groeien en te schalen.

Meer informatie

Voor en door succesvolle Nederlandse scale-ups en investeerders

Veel succesvolle startups hebben last van ‘groeistuipjes’. Ze willen succesvol groeien en schalen en een nieuwe organisatie ontwerpen en invoeren zonder groot en traag te worden.

Met het ‘scale-up blueprint canvas’, een geintegreerde scale-up veranderaanpak in combinatie met 12+ nieuwe scale-up canvassen, zorg je ervoor dat je de transitie van de validatiefase naar de groeifase succesvol doormaakt. Of je nu een impact startup bent, een succesvolle FinTech startup, een sociaal ondernemer, een snel groeiend online platform of een sociaal deelplatform bent.

Op basis van de jarenlange kennis en ervaring van jonge en minder jonge succesvolle ondernemers, van succesvolle investeerders en professionals uit het hoger onderwijs, zijn de eerste versies van nieuwe modellen en 12 scale-up canvassen rond het ‘Scale-up blueprint canvas’ ontwikkeld (klik hier als je wilt lezen wat een aantal van die ondernemers en investeerders over ‘De scale-up blueprint’ en over Tony zeggen) .

En dagelijks wordt er op basis van feedback en input samengewerkt om de canvassen en de modellen te verbeteren.

Neem nu contact op

Als je meer wilt weten over hoe jij ‘De scale-up blueprint’ en de innovatieve scale-up canvassen kunt gebruiken, druk dan nu op de button hiernaast

NOW YOU CAN REACH ME EASILY...

Hey, it’s Tony here. Want to reach me and ask me questions? Use the following social links and email:

Social Media

Contact Me