Gisteren was de finaledag van het ‘startup plus’ programma, een programma van 8 weken, georganiseerd door de Leyden Academy on Vitality and Ageing’ in samenwerking met Aegon.

Annemarie van Gaal was dagvoorzitter en 6 finalisten mochten in 1 minuut hun idee pitchen voor een jury van 5 Dragons bestaande uit Wim Hekstra, COO en lid van de RvB van Aegon, Gayana Helder, Thierry Schaap, Ineke Vlek en ondergetekende, Een schitterende ervaring.

Een goede winnaar.

Uiteindelijk ontving Han van Doorn, bekend van o.a. optreden bij Pauw, voor zijn idee zowel de publieksprijs als de 1e prijs van 10.000 Euro uit handen van Wim Hekstra, COO en lid van de RvB van Aegon en Prof. Tineke A. Abma, directeur van de ‘Leyden Academy on Vitality and Ageing’.

Al met al een zeer geslaagd Start up Plus programma met een mooie finale. Super om dit als jurylid mee hebben mogen maken.

Wordt ongetwijfeld vervolgd.
Tony de Bree

Begin voor jezelf, doe waar je goed in bent en bepaal je eigen toekomst. Verplichte kost voor starters en zelfstandigen,
DE bestseller voor oprichters van startups en voor investeerders in startups. Inclusief gratis eBooks en checklists.
HET praktijkboek voor als je wilt groeien en schalen. Inclusief 12 scale-up canvassen waaronder het Scale-up Model Canvas.