Tony’s boeken in het Nederlands

Ex-bankier Tony de Bree beschriift in de vorm van achtergrond informatie en vooral korte verhalen  wat er ‘echt’ gebeurd is bij Amro en ABN Amro van 1985 tot het eind van 2011 toen hij ‘uitgeput, maar opgeluch’  de Bank verliet. Inclusief de 1e .com bibble,  9/11,  de belastingparadijzen, de overname door RBS, Fortis & Banco Santander en de schokkende werkelijkheid achter de ‘redding’  onder lleiding van de voormalige ministers van Financien  Gerrit Zalm and Wouter Bos.

 ‘Dinosaurier of krokodil. De toekomst van managen, organiseren en samenwerken’ is een  ‘must-read’ ‘How-to’ digitale transformatie en verander- boek voor management consultants, CEO’s, CFO’s, COO’s, CIO’s & CTO’s. Met innovatieve hulpmiddelen voor het mappen van digital klantwaarde, digitale strategieen en nog veel meer. Lees hier de juichende reviews.

‘Geld verdienen met jezelf. Begin voor jezelf, doe waar je goed in bent en bepaal je eigen toekomst.’​ is gebaseerd op on Tony’s eigen ervaringen vanaf 2001 als Internet marketeer en online endernemer met 12.000+ zelfstandige ondernemers wereldwijd en zijn eigen ‘plan b’. Lees de lovende reviews hier.
Het eerste  ‘how-to-boek over hoe je een idee omzet in een succcesvolle startup. Gebaseerd op Tony’s eigen ervaringen met corporate venturing en het selecteren van kansrijkde startups en van andere succesvolle investeerders in Fintech, andere  high-tech en impact startups. De site is hier en de Facebook pagina hier.

NOW YOU CAN REACH ME EASILY...

Hey, it’s Tony here. Want to reach me and ask me questions? Use the following social links and email:

Social Media

Contact Me