Nederlandstalige videos

Tony de Bree over ‘Kan het vliegen?’

“Een van de belangrijkste reden waarom het zo moeilijk is om te schalen is dat je ontzettend goed moet opletten met wie je het gaat doen” Tony de Bree weet als online ondernemer, jurylid van o.a. de Dutch Fintech Awards en voormalig bankier welke factoren van cruciaal belang zijn voor het succesvol lanceren van een businessidee.

‘Wie ben je en heb jij het wel in je?’

1e video uit de serie van ‘Tony’s Triggers’ van Tony de Bree over succesvol ondernemen. In deze aflevering gaat het over de vraag wie jij bent en of je het wel in je hebt om een succesvol ondernemer te worden.

De meeste investeringen in startups mislukken.

De meeste investeringen in startups door corporates en door private investeerders mislukken. Daarom zijn er in ‘Kan het vliegen?’ veel cases, tips en checklists opgenomen voor investeerders zoals Andy, de hoofdrolspeler in deze whiteboardvideo.

De meeste gestelde vragen door startups. 

De meeste startups mislukken. En daarom stellen oprichters van startups zich vaak terecht dezelfde vragen die Melissa, de hoofdpersoon in deze video, stelt. Als ze antwoord krijgt op deze vragen is de kans dat haar startup van de grond komt veel hoger.

Tony de Bree presenteert ‘Geld verdienen met jezelf’.

In deze video wordt uitgelegd voor wie het nieuwe boek bedoeld is en wat de belangrijkste onderwerpen zijn die behandeld worden. Het boek laat zien hoe je zonder geld op de bank, toch in je eigen onderhoud kunt verzien en online en offline geld kunt verdienen.

NOW YOU CAN REACH ME EASILY...

Hey, it’s Tony here. Want to reach me and ask me questions? Use the following social links and email:

Social Media

Contact Me