Een groot aantal verschillende oprichters en CEO’s van succesvolle scale-ups, hebben hun kennis en ervaringen gedeeld voor ‘De scale-up blueprint. Zo kun je succesvol groeien en schalen’. Lees wat Anne Pleun van Eijsden, succesvol vrouwelijk ondernemer en oprichter van Paper On The Rocks over ‘De scale-up blueprint’ zegt.

On The Rocks op www.tonydebree.com.

On The Rocks

Anne Pleun is inmiddels een succesvolle CEO van de scale-up Paper On The Rocks. Ze heeft met haar hoogwaardige, duurzame notitieblokken de MKB export prijs gewonnen, een aantal goede investeerders aangetrokken en ze sluit ook super samenwerkingsverbanden af. Maar groeien en schalen van haar organisatie van een startup naar een flexible, succesvolle scale-up heeft zeker ook ‘groeistuipjes’ gekend. Dat scale-up verandertraject was niet eenvoudig.

Daarom ben ik super blij dat ze in een aantal interviews haar ervaringen en praktische tips voor succesvolle startups met groeien en schalen heeft willen delen en als vrouwelijk ondernemer waaronder haar ervaringen met investeerders, met milennials die bij haar willen komen werken en nog veel meer.

Wat Anne Pleun van ‘De scale-up blueprint’ vindt.

Anne Pleun zegt het volgende over het boek:

Nadat je hebt ‘leren zwemmen’ met je startup, blijkt dat je er nog lang niet bent. Voor mij als jonge ondernemer was dat een belangrijke realisatie. Dit boek helpt je, om niet alsnog te verdrinken in die volgende, cruciale fase, nadat je als het ware je zwembandjes af hebt gedaan. “ – Anne Pleun van Eijsden, oprichter van Paperontherocks.

Wordt vervolgd.

Succesvol ondernemen, groeien en schalen betekent ook vooral samenwerken met mensen die hetzelfde persoonlijk profiel hebben als jij. En die klik is er. Dus we gaan zeker meer samenwerken in de toekomst op het gebied van opleiden, trainen en coachen van jonge mensen en vooral vrouwelijke studenten en ondernemers. Ik kijk er naar uit.

Wil je de komende dagen lezen, wat andere bekende en minder bekende ondernemers en investeerders van ‘De scale-up blueprint’ vinden, bookmark dan deze posts.

Nog een prettige dag
Tony de Bree
Mobiel: 06-34387806
E-mail: tony.de.breeATgmail.com.

p.s.
Volg nieuws over ‘De scale-up blueprint’ op de Facebook-pagina en Like die pagina als je wilt, volg me op Twitter (@tonydebree), Instagram (‘scaleupblueprint’, under construction) en Linkedin voor nieuws, speciale aanbiedingen, coupons; gratis e-books.

%title%
%price%%time%
%image%
%title%