[NIEUWS]: Wat Anoesjka Imambaks van Venture Café zegt over ‘De scale-up blueprint’.

Wat Annoejska Immambaks, directrice van het Venture Cafe in Rotterdam, van 'De scale-up blueprint' vindt.

Een groot aantal succesvolle oprichters en CEO’s van succesvolle scale-ups, hebben op verschillende manieren meegewerkt aan de ‘De scale-up blueprint’.  Lees wat Anoesjka Imambaks, succesvol vrouwelijk ondernemer en Executive Director van het Venture Café in Rotterdam over Tony en de  ‘De scale-up blueprint’ zegt.

Een van de mensen die me het meest heeft geinspireerd rond ‘De scale-up blueprint’ is Anoesjka Imambaks. Ze is Executive Director van het Venture Café in Rotterdam en founder van Maid at Home. Ze is winnaar van de EZVN Aanmoedigingsprijs 2016 en stond in 2017 op #7 in de lijst van Kleurrijke Top 100 2017. Sinds een aantal jaren werken we samen op een groot aantal manieren. En zo trad ze zelfs op in mijn voorfilmje van ‘Wat verdien je?’ bij BNNVARA.

Gedurende het hele traject van idee tot eindresultaat hebben we een veel gesprekken ideeen en ervaringen uitgewisseld en heeft ze haar ervaringen gedeeld over succesvol ondernemen. Als vrouw en als ‘kleurrijk ondernemer’ in Nederland en daarbuiten. En via haar ben ik ook in contact gekomen met een van de andere vrouwelijke ondernemers in het boek, Laamia, de oprichtster van ‘De Schone Zaak’.

Wat Anoesjka zegt over Tony en ‘De scale-up blueprint’.

Anoejska zegt op de flap van het boek het volgende over het onderwerp van het boek, over Tony en het boek zelf’:

“De scale-up fase is een trending topic en Tony’s workshops worden altijd enorm druk bezocht op onze ‘ Thursday Gatherings’. Daar past dit boek prima bij’. – Anoesjka Imambaks, Executive Director van het Venture Café in Rotterdam.

Samenwerking met Anoesjka en het Venture Café in Rotterdam.

Succesvol ondernemen, groeien en schalen vanuit een organisatie- en persoonlijk perspectief is cruciaal voor succesvol groeien en schalen. Daarbij speelt vooral het uitkiezen van de juiste mensen voor je nieuwe scale-up organisatie, je nieuwe leveranciers, maar ook je strategische partners een belangrijke rol. En Anoesjka en het Venture Cafe vallen met Laura en het team in Rotterdam voor mij zeker onder die laatste categorie. Dus we gaan zeker meer samenwerken in de toekomst op het gebied van opleiden, trainen en coachen van jonge mensen ‘van startup naar scale-up’ in het Nederlands en in het Engels. Met extra aandacht voor vrouwelijke ondernemers, kleurrijke ondernemers en andere jonge en minder jonge mensen.En we gaan een gemeenschappelijk event rond ‘De scale-up blueprint’ organiseren!’. Inclusief in het Engels met de innovatieve scale-up canvassen, om ondernemers kennis te laten maken met deze unieke ‘scale-up verandermanagement’ aanpak: ‘van startup tot succesvolle scale-up’.

Wil je de komende dagen lezen wat andere bekende en minder bekende ondernemers en investeerders van ‘De scale-up blueprint. Zo kun je succesvol groeien en schalen’ vinden, bookmark dan deze posts.

Nog een prettige dag
Tony de Bree
Mobiel: 06-34387806
E-mail: tony.de.breeATgmail.com.

p.s.
Volg nieuws over ‘De scale-up blueprint’ op de Facebook-pagina en Like die pagina als je wilt, volg me op Twitter (@tonydebree), Instagram (‘scaleupblueprint’, under construction) en Linkedin voor nieuws, speciale aanbiedingen, coupons; gratis e-books.

[wp-stealth-ads rows=”1″ mobile-rows=”1″ tags=”scaleupblueprint”]

About the Author: admin

You might like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.