[BLOG]: Wat is een ’50plus startup’?

'Wat is een 50plus startup? door Tony de Bree.

[et_pb_section admin_label=”section”]
[et_pb_row admin_label=”row”]
[et_pb_column type=”4_4″]
[et_pb_text admin_label=”Text”]
Morgen,

Wanneer je het woord ‘startup’ hoort, denk je bijna automatisch aan jonge mensen die op podia springen, pitchen voor jury’s en ‘Dragon Dens’, de hele tijd selfies maken en die op Instagram posten, eens?

De meeste aandacht gaat inderdaad uit naar startups met ‘briljante ideeen’ van milennials. En dat geldt ook voor startup-acceleratorprogramma’s. Maar je hoort niet veel over succesvolle ondernemers die 50 jaar op ouder zijn met hun ’50plus startup’:

’50plus startups: succesvolle ondernemingen die opgericht zijn en/of geleid worden vrouwen en mannen die ouder zijn dan 50 jaar’

Ikzelf ben eigenaar van een soort ’50plus startup’. Dat heb ik in 2 stappen gedaan vanaf 2001:

1) Door vanaf 2001 eerst ‘proef te draaien’ door naast mijn vaste baan bij ABN Amro online te gaan ondernemen en geld te gaan verdienen met online ‘side hustles’.

2) Door eind 2011 uiteindelijk de traditionele wereld van financiële dienstverlening te verlaten en uit mijn ‘gouden kooi te stappen’. Om met de juiste klanten en de juiste ideeen een succesvolle ’50plus startup’ te gaan runnen online en offline.

Als je meer wilt lezen, zien en horen over ‘50plus startups’, hoe jij als ’50plus’ naast je bestaande baan een ’50plus startup’ kunt oprichten en/of hoe je net als ik vanaf 2011 van je beste idee een succesvolle ’50plus startup’, kunt maken met o.a. ‘Kan het vliegen?’, maak dan een bladwijzer van deze Nederlandstalige berichten.

Fijne dag!
Tony

p.s.
Als je vandaag met je ’50plus startup’ wilt beginnen in deeltijd of full time, neem dan hier contact met me op of bel me / WhatsApp me op 06-34387806.

Wordt vervolgd.
Tony
[/et_pb_text]
[/et_pb_column]
[/et_pb_row]
[/et_pb_section]

About the Author: admin

You might like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.