[BLOG]: Wat is growth hacking….echt? Updated for 2021

'De scale-up blueprint. Zo kun je succesvol groeien en schalen'. door Tony de Bree

Updated: November 13, 2021

Of je nu een CEO van een corporate bent, een oprichter van een startup, een CEO van een scale-up, directeur van een MKB-bedrijf of een familiebedrijf, het zo snel mogelijk werven van de juiste nieuwe klanten en je bestaande klanten omzetten in ambassadeurs is cruciaal voor het succes van je onderneming.  Daarbij kan ‘growth hacking’ een belangrijke rol spelen. Wat is ‘growth hacking’ nu echt?

Growth hacking is een manier om online zo snel en zo slim zoveel mogelijk de juiste leads te converteren in betalende klanten. Je kunt growth hacking dus inzetten in de hele sales funnel, je hele marketing funnel  EN je hele online customer engagement funnel over alle online touchpoints of contactpunten heen. 

Growth hacking komt in de ‘De scale-up blueprint’ trouwens uitgebreid aan bod om het aantal winstgevende klanten inderdaad op een slimme manier online te laten groeien met behulp van o.a. sales & marketing automatisering en online engagement. Waaronder in het hoofdstuk over ‘Je scale-up marketing strategie’ en bij de bespreking van het ‘scale-up model canvas’ en de contactpunten/touchpoints.

Wil je meer lezen, zien en horen over over growth hacking en hoe je dat echt slim in kunt zetten om het aantal betalende en winstgevende klanten online te laten groeien en je tevreden klanten in ambassadeurs te veranderen, zonder je bedrijf of organisatie te laten groeien, bookmark dan deze blogs.

Met vriendelijke groet,
Tony de Bree
Mobiel: 06-34387806
E-mail: tony.de.breeATgmail.com.

p.s.
Like de pagina over ‘De scale-up bleuprint’ op Facebook, volg me op Instagram (‘scaleupblueprint’) Pinterest en Linkedin voor nieuws, speciale aanbiedingen, coupons & gratis e-books. en we zijn net ook op YouTube gestart hier.

About the Author: admin

You might like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.