Je kunt overal ‘gratis masterclasses’ volgen. En veel managers, medewerkers, maar ook startende ondernemers, doen dat dan ook als onderdeel van een ‘leven lang leren’. Maar wat kost een gratis masterclass eigenlijk?

Hey. Hoe gaat het?

Een van de dingen die we ons als manager of werknemer met een vaste baan vaak niet of nauwelijks realiseren zoals ik zelf ook nog goed weet (zie hier),  is dat als we voor een bepaalde vorm van ‘leven lang leren’ kiezen, tijd in feite ook iets kost. In termen van de tijd zelf, energie en geld.

Succesvolle intrapreneurs of succesvolle entrepreneurs weten wel beter. De vraag die ik altijd stel en nu ook aan jou is:

‘Wat kost een gratis masterclass of workshop eigenlijk’

Vul je antwoord op dit formulier in.

Meer: Wat moet JIJ nu met ‘leven lang leren’?‘How To Choose The Right Free Masterclass’.

Wat kun je ‘winnen’?
Als je antwoord goed is, maak je kans op een gratis uurtje ‘mobile consulting & coaching’ van mij en een gratis exemplaar van een van mijn boeken.

Ik ben benieuwd naar je ‘berekening’ en je onderbouwing. Bookmark deze blogs als je meer praktische tips & aanbevelingen over een ‘leven lang leren’ wilt krijgen.

Tot snel,
Tony

p.s.
p.s. Je hoeft niet bang te zijn trouwens. Ik ga je niet emailen of spammen hoor, ik houd niet van email.

p.p.s.

Wat vind je van de mockup (lees hier wat dat is) van mijn nieuwe businesskaartjes in de foto bij dit blog?

Begin voor jezelf, doe waar je goed in bent en bepaal je eigen toekomst. Verplichte kost voor starters en zelfstandigen,
DE bestseller voor oprichters van startups en voor investeerders in startups. Inclusief gratis eBooks en checklists.
HET praktijkboek voor als je wilt groeien en schalen. Inclusief 12 scale-up canvassen waaronder het Scale-up Model Canvas.

NOW YOU CAN REACH ME EASILY...

Hey, it’s Tony here. Want to reach me and ask me questions? Use the following social links and email:

Social Media

Contact Me