[NIEUWS]: René Frijters, ex-ALEX en KNAB over ‘De scale-up blueprint’. Updated for 2021

Wat Rene Frijters, mede-oprichter van Alex en Knab van 'De scale-up blueprint' vindt.

Updated: November 20, 2021

Een van de meest succesvolle ‘groeiers’ en ‘schalers’ in Fintech in Nederland is René Frijters. Medeoprichter van Alex en KNAB. Hij deelde open zijn ervaringen en lessons learned met die twee succesvolle bedrijven, over organisatieverandering, selectie & werving, ICT en nog veel meer in ‘De scale-up blueprint’. Dit is wat hij over dat boek en de handvatten zegt.

René Frijters is een oude rot in de financiele wereld in Nederland. Hij was mede-oprichter van Alex en van Knab, twee succesvolle scale-ups. Inmiddels is hij een succesvolle ondernemerscoach en is hij met een aantal nieuwe ventures bezig.

René heeft vanaf het begin meegewerkt aan het project van ‘De scale-up blueprint’ door zijn kennis en ervaringen te delen op het gebied van o.a. het opschalen van je organisatie, je rol als oprichter, hoe je nieuwe mensen aanneemt en nog veel meer. Het waren supergesprekken en zeer motiverend. En de bespreking van hoe Alex en KNAB zijn ontstaan en hoe hij die kon laten groeien en schalen zijn de moeite waard, net als zijn persoonlijke tips.

Thanks, René!

[wp-stealth-ads rows=”1″ mobile-rows=”1″ tags=”scaleupblueprint”]

Wat René over  ‘De scale-up blueprint’ zegt.

De volgende opmerking van René staat op de flap van ‘De scale-up blueprint’:

 “Groeien gaat niet vanzelf. Professionaliseren en mensen meenemen is een kunst. Dit boek geeft daarvoor mooie handvatten en deelt ervaringen van succesvolle ondernemers. Zo kun je succes  voor een groot deel ook afdwingen!– René Frijters, ondernemerscoach en medeoprichter van Alex en Knab.

Wil je lezen welke ondernemers en investeerders nog meer aan het boek hebben meegewerkt en wat ze over het boek en/of mij zeggen? Lees dan deze posts.

Met vriendelijke groet,
Tony de Bree
Mobiel: 06-34387806
E-mail: tony.de.breeATgmail.com.

p.s.
Volg nieuws over ‘De scale-up blueprint’ op de Facebook-pagina en Like die pagina als je wilt, volg me op Twitter (@tonydebree), Instagram (‘scaleupblueprint’, under construction) en Linkedin voor nieuws, speciale aanbiedingen, coupons; gratis e-books.

 

About the Author: admin

You might like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.