Visuals worden steeds belangrijker online en offline. Een voorbeeld daarvan zijn mockups. Wat dat zijn, lees je in dit eerste blog over visual marketing en disruptive marketing.

Of je nu een oprichter van een startup bent, een CEO van een scale-up, directeur van een MKB-bedrijf of een familiebedrijf, beeld, geluid en afbeeldingen worden steeds belangrijker. ‘Visual marketing’ online en offline maakt daar een belangrijk onderdeel van uit. In een aantal korte blogs zul je wat voorbeelden zien. Vandaag ‘mockups’. Wat zijn dat?

‘Een mockup is model van een ontwerp, product & dienst. In de software-industrie komt het begrip tevens voor om vroeg in het ontwikkelproces het software-ontwerp qua gebruikersinterface te testen en b.v. in de opstartfase en de validatiefase van een startup’.

Er zijn verschillende typen mockups.

  1. Statistische mockups met een foto of afbeelding van je product of dienst zoals boven deze blog over business coaching met mijn klanten.
  2. Live mockups waarbij je een video in een afbeelding ziet.
  3. Video’s waarin je of statische afbeeldingen ziet of een ander video in de video.

In het volgende blog worden nog meer voorbeelden gegeven en gedemonstreerd van wat je met mockups kunt doen is je sales en marketing. Bookmark ze hier.

Met vriendelijke groet,
Tony de Bree
Mobiel: 06-34387806
E-mail: tony.de.breeATgmail.com.

p.s.
Volg me op Facebook, Twitter (@tonydebree en @ideetotstartup, speciaal voor ‘Kan het vliegen?’), Instagram (‘kanhetvliegen’) Pinterest and Linkedin voor nieuws, speciale aanbiedingen, coupons & gratis e-books. en we zijn net ook op YouTube gestart hier.

%title%
%price%%time%
%image%
%title%