[NIEUWS]: Windesheim studenten aan de slag met de ‘De scale-up blueprint’.

Scale-up organiseren van de validatie naar de groeifase in 'De scale-up blueprint'.

Nice! Aanstaande dinsdag 9 oktober 2018 gaan de eerste 10 teams van studenten van de opleiding ‘Management van IT’ bij de Windesheim in Zwolle aan de slag met ‘De scale-up blueprint’ in het kader van hun derde opdracht.

Management of IT bij Windesheim.

In de eerste twee opdrachten hebben de studenten vooral aandacht besteed aan het uitwerken van hun idee tot succesvolle startup als software reseller. De onderwerpen die uitgebreid aan de orde komen in ‘Kan het vliegen?’. In de derde opdracht van hun opleiding moeten ze hun (hopelijk succesvolle) onderneming laten groeien en moeten ze succesvol gaan groeien en schalen. Dat betekent voor een gedeelte hun huiswerk overnieuw doen.

In de derde opdracht van mij moeten 10 teams een aantal veelvoorkomende fouten zien te voorkomen om een succesvolle scale-up te worden:

1) Een exactere definitie van de doelgroep.
2) Een nieuwe trend-analyse.
3) Innovatie van hun business & verdienmodel.
4) Een gedetailleerde offline en online concurrentieanalyse.

Daarna volgen 2 colleges over en met ‘De scale-up blueprint’, integraal scale-up change management en de nieuwe hulpmiddelen waaronder de innovatieve canvassen.

[wp-stealth-ads rows=”1″ mobile-rows=”1″ tags=”scaleupblueprint”]

En uiteindelijk moeten ze een presentatie maken om de 7 hoofdvragen uit ‘Kan het vliegen?’ van professionele investeerders te beantwoorden.

Ben je een docent aan een hogeschool en wil je meer weten over hoe jij ‘ De scale-up blueprint’ kunt inzetten bij jouw programma’s om je te onderscheiden van andere opleidingsinstituten, bel me dan direct of email me.

Tony de Bree
Mobiel: 06-34387806
E-mail: tony.de.breeATgmail.com.

p.s.
Volg me op Facebook, Twitter (@tonydebree), Instagram (‘scaleupblueprint’ (under construction) en Linkedin voor nieuws, speciale aanbiedingen, coupons & gratis e-books.

 

About the Author: admin

You might like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.