Updated: March 16, 2021

Super. Ik ben gevraagd door de Gemeente Den Haag om drie trainingen/workshops te faciliteren gedurende het Startup In Residence Programma (SIR) in Q4 van 2018.

Een aantal ambtenaren had ‘Kan het vliegen? Van idee tot succesvolle startup’ gelezen en zo werd ik gevraagd om die drie trainingen te verzorgen. Twee voor ambtenaren van de Gemeente en een sessie over verdienmodellen en Lean financing voor de startups zelf.

Dit zijn drie voorbeelden van het nieuwe blended learning ‘Startup Accelerator As A Service’ programma. Weten wat ik voor uw Gemeente of Ministerie kan betekenen? Email me dan hier of bel me op 06-34387806.

Met vriendelijke groeten
Tony de Bree
Mobiel: 06-34387806
E-mail: tony.de.breeATgmail.com.

p.s.
Volg me op Facebook, Twitter (@tonydebree en @ideetotstartup, speciaal voor’Kan het vliegen?’), Instagram (‘kanhetvliegen’) Pinterest and Linkedin voor nieuws, speciale aanbiedingen, coupons & gratis e-books. en we zijn net ook op YouTube gestarthier.

NOW YOU CAN REACH ME EASILY...

Hey, it’s Tony here. Want to reach me and ask me questions? Use the following social links and email:

Social Media

Contact Me