Morgen.

vanmorgen stond er een artikel in Trouw, getiteld ‘ZZP’ers willen het liefst klein blijven’. Belangrijkste punten:

  •  nog nooit eerder telde Nederland meer dan twee miljoen bedrijven.
  •  het aantal ZZp’ers nam opnieuw toe.
  • de meeste ZZP’ers zijn 45+ en man (’45+ ondernemers).

en de belangrijkste wat mij betreft op dit moment:

“Zzp’ers willen het liefst klein blijven’ 

en het mooie is….dat dat ook kan! Het nieuwe ‘doe-het-zelf’ boek van Tony de Bree, ‘Groeien zonder te groeien. Waarom je bedrijf klein moet blijven? dat in Q1 van 2020 uitkomt, laat alle ondernemers waaronder ZZp’ers, startups, scale-ups en MKB-bedrijven zien waarom je bedrijf klein kunt blijven en zelfs klein moet blijven en hoe je dat concreet kan doen aan de hand van concrete voorbeelden van mensen van verschillende leeftijden met verschillende verdienmodellen en verschillende business modellen.

Mooie timing dus!

Als je meer wilt weten over ‘Groeien zonder te groeien. Waarom je klein moet blijven?’, bookmark dan deze blogs. en als je denkt dat jij ook een mooi verhaal hebt van een succesvol bedrijf zonder te groeien op een traditionele manier, email me dan hier of bel me nu/whatsapp me op 06-34387806.

Let’s connect op LinkedIn en bookmark de nieuwe ‘Groeien zonder te  groeien’ Facebook-pagina hier.

Groeten,
Tony de Bree

Begin voor jezelf, doe waar je goed in bent en bepaal je eigen toekomst. Verplichte kost voor starters en zelfstandigen,
DE bestseller voor oprichters van startups en voor investeerders in startups. Inclusief gratis eBooks en checklists.
HET praktijkboek voor als je wilt groeien en schalen. Inclusief 12 scale-up canvassen waaronder het Scale-up Model Canvas.